GRATIS guides til Conversational Intelligence – Øg kvaliteten af dine samtaler

Uddrag fra Leadinspires nyhedsbrev 2/6-2016

Du skal have noget helt særligt i dag!

I det seneste år har jeg, sammen med mine kunder, arbejdet med værktøjer indenfor teorirammenConversational Intelligence©. Det er ganske enkelt noget af det allerbedste og mest effektive, jeg har arbejdet med. PUNKTUM.

Conversational Intelligence© tager det bedste fra coaching-verdenen og giver en videnskabelig dokumenteret og virkelig effektiv måde at tale sammen på. Til gengæld, er der ikke nogen, der skal ‘fixes’ – vi arbejder derimod på at skabe tillid i relationer og samtaler. 

Jeg er pt. ved at uddanne mig i Conversational Intelligence© værktøjerne hos den skønne Judith E. Glaser, der også er ophavskvinde til følgende citat: ”Vores ønskede kultur afhænger af kvaliteten af vores relationer, som igen afhænger af kvaliteten af vores samtaler.”

Jeg kan se, hvor stor en forskel disse værktøjer gør for mine kunder. Det giver dem en måde at diagnosticere en samtale på og teknikker til at øge kvaliteten af samtalen. Og det er alt sammen baseret på neurovidenskab; på hvordan hjernen reagerer i samtaler og relationer.

I dag får du et smugkig på ét af grundværktøjerne i Conversational Intelligence©, nemlig ‘The Conversational Dashboard’. Derudover får du et arbejdsark, hvor du kan læse om de 3 niveauer af samtaler. De fleste oplever ud fra denne simple model en indsigt i deres egen kommunikationsstil, og dermed kan de arbejde på at forbedre deres kommunikation.

Hvis du har lyst til at dykke længere ned i neurovidenskaben bag Conversational Intelligence© før eller efter, du læser videre her i nyhedsbrevet – så kan du læse denne >>Guide til bevidste samtaler<< som jeg har skrevet til Børsen. Guiden fortæller dig bl.a. hvad der åbner en samtale op (oxytocin = tillid), og hvad der lukker en samtale ned (kortisol = mistillid).

FOR AT LÆSE RESTEN AF NYHEDSBREVET, KLIK HER