fbpx

En værdi er en følelse, der betyder virkelig meget

Beskrivelse

Ens personlige værdier består af de følelser, der er ekstremt vigtige for, at man er den bedste udgave af én selv. For eksempel vil nogen have udfordring som en værdi i deres værdisæt, og det betyder, at det at føle sig udfordret betyder virkelig meget for den person. Hvis man så ikke bliver udfordret jævnligt, vil man ofte føle, at man mangler noget. Hvis madn ikke kender sine værdier, vil man ikke vide, hvad man mangler.

Hvorfor er det overhovedet interessant at kende sine værdier?

Når man kender sit værdisæt, er det ligesom at have et filter, som bestemmer ens adfærd og man kan sætte ord på, hvis man er på afveje. Et værdisæt kan siges at være et GPS system, som man navigerer efter, i alt hvad man gør. Værdier er fundamentet for de mål, man arbejder med, og hvis de mål man løber efter ikke opfylder værdierne, oplever man som regel, at man ikke er den bedste udgave af mig selv. Vel og mærke den udgave af sig selv, som man har besluttet at være lige nu. Værdier kan ændre sig over tid og man kan have brug for at sætte nogle værdier højere and andre i en periode.

Indhold på foredraget

På foredraget kommer vi til arbejde med forståelsen af begrebet ’værdier’og hvorfor de er så vigtigte for vores evne til at træffe beslutninger og vore adfærd. Vi kommer ind på personlige værdier og lidt omkring værdier i virksomheder. Dernæst skal vi lave en værdiafklaring. Alle hjælpes igennem en struktureret process til at finde egne værdier. Vi bliver måske ikke helt færdige med værdiafklaringen, men den kan sagtens laves færdig hjemme.

 

Du kan booke et foredag til konferencer, afdelingsmøder, Netværksgrupper, gå-hjem møder eller andet.

Hvis du gerne vil booke et foredrag eller høre mere om et foredrag og priser, så brug kontaktformularen nedenfor.

Har du spørgsmål, så Send en besked til mig!

3 + 7 =

Tina Christensen