2 DAGES HIGH-PERFORMANCE WORKSHOP

Jeg afholder af og til åbne High-Performance workshops. Lige i øjeblikket har jeg ikke afsat nye datoer, men tilmeld dig ventelisten via formularen nedenfor. Så kontakter jeg dig, når der er nye datoer. 

Jeg kan ikke længere huske, hvornår jeg begyndte at interessere mig for personlig effektivitet, men jeg har suget til mig i mange år, specielt fra dem, der har koblet hjernes finurligheder med produktivitet. Når man kender mere til, hvordan hjernen reagerer fx på distraktioner, så kan man også bedre forstå, hvorfor det kan være SÅ svært, ‘bare’ at sætte sig ned og udføre sine opgaver.

En anden helt afgørende (for mig) ny måde at arbejde på, er at arbejde med mål i intervaller på 3 måneder. Forskning viser, at det er mest effektivt at arbejde med mål i 3 måneders intervaller. Altså ikke det gode gamle år. Når man arbejder med mål i 3 måneders intervaller, så er der lige pludselig ikke så lang tid til ‘deadline’ og man har nemmere ved at forblive motiveret indtil deadline. Konsekvensen er så, at man fokuserer på færre projekter/opgaver ad gangen, men udfører dem langt hurtigere. Det har øget min produktivitet markant, at tænke mål på denne måde i stedet og det er også dejligt, at man får lov til at starte på ‘et nyt år’ hver 3 måned.

På denne 2-dages workshop, deler jeg de bedste værktøjer til personlig produktivitet, som jeg selv bruger hver dag. Jeg har studeret personlig produktivitet i mange år og arbejdet med nogle af verdens skarpeste på området, så jeg tør godt love dig, at du får meget med hjem.


 

INDHOLD PÅ WORKSHOPPEN

Vi skal arbejde med følgende emner på workshoppen:

 • Arbejde med mål i 3 måneders cyklus
 • Bryde mål ned til daglig produktivitet
 • Værktøjer til en høj daglig produktivitet
 • Opgave scorecard – hvilke opgaver skaber mest værdi for dig og hvordan sikrer du højt fokus på dem i hverdagen
 • Øge din beholder af selvkontrol
 • Mindske dine distraktioner og øge dit fokus
 • Arbejde med et læringsloop, så du hele tiden vurderer din performance og justerer
 • Du går hjem fra workshoppen med en plan du kan eksekvere de efterfølgende 3 måneder.
 • Alt sammen bliver naturligvis krydret med hjerneforskningen og forståelsen for, hvordan du kan vende nogle af hjernens faldgruber til fordele.
 

 

WORKSHOPPEN ER FOR DIG

 • Der gerne vil øge din produktivitet markant
 • Der gerne vil få mere fra hånden på samme eller kortere tid
 • Der gerne vil sikre, at du fokuserer på de opgaver, der skaber størst fremdrift
 • Der er villig til at implementere værktøjerne bagefter. Det er ikke et magisk system, der gør det for dig 🙂
 • Gerne vil forstå, hvorfor det nogle gange er virkelig svært at få de rigtige ting gjort og hvordan du kan ændre dette mønster
 • Der gerne selv vil implementere værktøjerne. Det er ikke for coaches eller konsulenter, der ønsker at undervise andre i dem.
 

 

TIDLIGERE DELTAGERE SIGER…

Tinas high-performance workshop er for alle, der vil have den ultimative værktøjskasse til at nå sine mål. På workshoppen har Tina sammensat de værktøjer, der giver bedst overblik og samtidig sørger for at detaljerne er i orden, så det er let at omsætte i praksis i en travle hverdag. På workshoppen arbejder du med din egen to-do liste og du er derfor klædt på til efterfølgende, at træde ud i din travle hverdag med et ny værktøjskasse. Det er tydeligt, at Tina selv har testet forskellige High-Performance værktøjer af, og har udvalgt det, der er let tilgængeligt og supereffektivt at implementere i sin hverdag. 3 ting om High-Performance workshoppen: Overblik med sans for detaljerne, enkle og powerfulde værktøjer og let at integrere i hverdagen (deltager på high-performance workshoppen august 2018).​

 

Værktøj du kan tage i bruge med det samme, både privat/arbejde (deltager på High-performance workshop i virksomhed)

 

Super god workshop, som gav mange redskaber til bedre selvindsigt og udbedring af de ’fejl’ vi laver (deltager på High-performance workshop i virksomhed).

 

God form og struktur på et meget interessant emne. Fokus på mål og midler. Stærk værktøjskasse (deltager på High-performance workshop i virksomhed).

 

DET PRAKTISKE

TID

Workshoppen varer 2 dage og det er pt. ikke planlagt nogle datoer. 

Vi starter begge dage kl. 9.00 og bliver ved til kl. 16.00 dag 1 og kl. 15.00 dag 2. 

PRIS

Workshoppen koster kr. 7.000,- + moms per deltager. Prisen inkluderer alle materialer og fuld forplejning begge dage.

 


 

WORKSHOP FOR HELE MIT TEAM

Hvis I er mange fra samme virksomhed, så kan det sagtens lade sig gøre, at holde workshoppen kun for jer. Så bliver workshoppen målrettet til jeres ønsker ift. at arbejde med mål. Skriv eller ring for at høre mere: tina@leadinspire.dk eller 22910391. Denne kan leveres på både dansk og engelsk.

 

FORLØB – SKAB ET ‘BÆREDYGTIGT HIGH-PERFORMING TEAM’

Denne 2-dages workshop er modul #3 i programmet: ‘How to build a sustainable high-performance team’. Hvis du er interesseret i at høre mere om dette forløb, så skriv eller ring for at høre mere: tina@leadinspire.dk eller 22910391.

 


 

JA TAK! Jeg vil gerne på venteliste til workshoppen.

9 + 5 =