Åbne kurser

I samarbejde med Montus Business Academy og Teknologisk Institut tilbyder jeg åbne kurser i København og Aarhus.

Når du klikker på ‘gå til kursus’, så vil du blive sendt direkte til udbyderens side, hvor du kan få alle informationer om kurset.

Sådan skaber du et bæredygtigt high-performance team

Masterclass High performance team

Med afsæt i nyeste hjerneforskning får du overblik, indsigt og konkrete værktøjer til at styrke din evne til at se og forstå de teamdynamikker, der er afgørende for teamets high-performance.

Effektiv uddelegering – skab udvikling og giv ansvar

Kursus effektiv uddelegering

Lær én gang for alle at uddelegere smart. Efter kurset, går du hjem med en plan for uddelegering, viden om psykologien bag og konkrete værktøjer til at uddelegere på en smart og effektiv måde.

Psykologisk tryghed & høj performance

Kursus Psykologisk tryghed & høj performance

Kurset er baseret på et studie baseret på 180 teams og blev udført af Google. Google fandt, at teams, der arbejdede i psykologisk trygge omgivelser og med høj tillid, havde medarbejderne mindre tilbøjelighed til at forlade teamet og de opnåede bedre resultater end teams med lav tillid.

Personlig effektivitet – skab gode mål, fokus og overskud

Personlig effektivitet - skab gode mål, fokus og overskud

Få værktøjer med afsæt i hjerneforskning til at skabe en høj daglig meningsfyldt produktivitet. Værktøjerne vil hjælpe dig til et arbejdsliv, hvor du kan arbejde med overskud og dermed fokusere på de rigtige ting og give dig mulighed for at slappe af med god samvittighed, når arbejdsdagen er slut.

Følelsesmæssig intelligens på arbejdspladsen

Følelsesmæssig intelligens på arbejdspladsen

Kurset er baseret på hjerneforskningen omkring, hvordan vi påvirker hinanden, når vi mennesker er sammen. Du bliver introduceret til relevant forskning inden for følelsesmæssig intelligens, der har fokus på, hvad der sker i hjernen, når vi smitter hinanden med gode eller dårlige følelser.