ikon online kurser af leadinspire

Online kurser

Når du køber et kursus i shoppen, kan du være sikker på, at kvaliteten er høj og har afsæt i en solid baggrund, ofte hjerneforskning. Værktøjerne kan bruges af teams, ledere og medarbejdere. Skriv til mig, hvis du har spørgsmål til kurserne.

Faktura: Hvis du ikke har mulighed for at købe et kursus med kreditkort og i stedet ønsker en faktura, så send blot en besked via formularen nedenfor. Skriv kursus + navn + e-mail på den, der skal have adgang.

Write me an e-mail if you want my online courses in English.

Kurserne er til eget brug. Det er ikke tilladt at undervise andre i dem eller dele dem uden tilladelse. Skriv gerne via formularen, hvis du ønsker at flere skal have adgang.

Alle priser tillægges moms.

Online kursus time mastery
2450,-

Den ultimative værktøjskasse til høj og meningsfuld personlig produktivitet. 5-moduler + arbejdsbøger og øvelser.

1450,-

Lær alt, hvad du behøver at vide om motivation på arbejdet. Du får de rigtige værktøjer til at finde og øge din motivation.

1450,-

Lær effektiv, daglig kommunikation og skab tillidsfulde relationer med afsæt i hjerneforskning og Conversational Intelligence©. 

950,-

Forstå hvordan hjernen håndterer distraktioner og hvor meget det ‘koster’ i tabt fokus. Få strategier til at mindske distraktioner og skabe mere fokus.

Online Kursus Forandring
1250,-

Lær en simpel forandringsmodel med afsæt i systemteori, der kan bruges i hverdagen. Gå ind i forandring velforberedt med involvering af kollegaer.

950,-

Lær alt, hvad du behøver at vide om vaner og hvordan du ændrer dem. Inklusiv en meditation af Brian Nielsson, med specifikt fokus på nye vaner.

1250,-

En værdiafklaring siger noget om, hvad man står for som person. Altså HVEM, man gerne vil være. Lav din egen værdiafklaring under kurset.

2450,-

Omfattende værktøjskasse til at skabe bedre møder med bedre samtaler, indhold og struktureret opfølgning. 

1250,-

Lær at uddelegere smart til de rigtige mennesker. Du får konkrete værktøjer til at bruge uddelegering til udvikling af medarbejdere.

1250,-

En passionsafklaring giver dig indsigt i, hvilke opgaver der inspirerer dig og giver god energi og dermed øger din motivation og arbejdsglæde.

Ikon til gratis downloads
GRATIS

Uden viden er vi fattige, men viden koster ofte penge. Jeg har lavet nogle spændende kurser og guides, der kun koster din E-mail.