fbpx

Find din passion

I dette online kursus bliver du guidet igennem en øvelse, der vil hjælpe dig med at finde de kritiske ingredienser til din passion. En passionsafklaring er en effektiv øvelse, når man gerne vil have klarhed over, hvad der giver én energi og arbejdsglæde. Nogle gange, bliver man overrasket over udfaldet af øvelsen. Andre gange, bliver noget, man vidste i forvejen, meget tydligt. Når du lever et liv med mange eller alle af disse ingredienser, vil du med stor sandsynlighed opleve, at du lever et meningsfyldt liv. Udfaldet af øvelsen kan bruges til jobsøgning eller til at justere på indholdet i eksisterende job.

Med fuldt overlæg indeholder denne øvelse ikke noget omkring kompetencer. I vores arbejdsliv er vi nogle gang drevet af vores kompetencer eller nogle gange en oplevet mangel på samme. Vi kan ende med at udføre opgaver, fordi vi er gode til dem, eller måske er vi den i afdelingen, der er bedst til dem. Det er ikke nødvendigvis det samme som, at man synes at opgaverne giver energi og er inspirerende. Der er med andre ord sandsynlighed for, at vi kan ende med det job, som vi er ‘gode til’, men som vi ikke er specielt glade for.

Vi kan på den anden side også komme til at vælge noget fra, fordi vi mener, at vi ikke er ‘gode til det’ eller måske tænker, at andre er bedre til dem, end vi selv er. Men det er jo ikke nødvendigvis et problem, hvis vi synes det er spændende og sjovt at lære nyt og dygtiggøre os indenfor området. Vi kan hermed gå glip af opgaver, som vi synes er inspirerende og giver god energi. Derfor går denne øvelse ud på, at finde de ingredienser, der giver god energi og er inspirerende at arbejde med. Så kan man efterfølgende vurdere, hvilke kompetencer, der skal til og om man har lyst til at lære dem, hvis det er nødvendigt. Der er dog også helt almindeligt, at der er sammenfald imellem det man er god til og dét man får god energi af.

 

Du får adgang til følgende i det online produkt…

  • En passionsklaring, hvor alle trin forklares i en video
  • Øvelsen tager normalt 3 timer, når den udføres live i en coaching session. Her er alt forklaret, så du kan gøre det selv
  • I videoen er der ‘kapitler’, så du nemt kan hoppe frem til det relevante sted i øvelsen
  • Du får en udførlig arbejdsbog med alle trin
  • Du kan udføre øvelsen på én gang eller tage den i mindre bidder.

 

Prisen er kr. 1250,- (+ moms)

Har du spørgsmål, så Send en besked til mig!

5 + 13 =

Tina Christensen