Passionsafklaring

Find din passion

En passionsafklaring er en effektiv øvelse, når du gerne vil have klarhed over, hvad der giver dig energi og arbejdsglæde. Dette online kursus guider dig igennem en øvelse, der vil hjælpe dig med at finde de kritiske ingredienser til din passion. Det er med fuldt overlæg, at denne øvelse ikke indeholder noget omkring kompetencer.

I vores arbejdsliv kan vi blive drevet meget af vores kompetencer. Vi kan ende med at udføre opgaver, fordi vi er gode til dem, eller måske er vi den i afdelingen, der er bedst til dem. Det er ikke nødvendigvis det samme som, at man synes at opgaverne giver energi og er inspirerende.

 

Hvad får du?

Denne øvelse er designet til at finde de ingredienser i dit liv (både privat og arbejdet), der giver god energi og er inspirerende. Så kan man efterfølgende vurdere, hvilke kompetencer, der skal til og om man har lyst til at lære dem, hvis det er nødvendigt. Der er dog ofte sammenfald imellem det man er god til og dét man får god energi af.

Udfaldet af øvelsen kan bruges til jobsøgning eller til at justere på indholdet i eksisterende job. Det er meget almindeligt, at vi kan komme til at vælge noget fra, fordi vi mener, at vi ikke er ‘gode til det’ eller måske tænker, at andre er bedre til det, end vi selv er. De fleste mennesker kan dygtiggøre sig til det de synes er spændende og inspirerende og dermed opbygge kompetencer over tid. Passionsafklaringen giver dig insigt i, hvad du synes er inspirerende for dig.

I dette onlinekursus får du adgang til følgende:

  • En passionsklaring, hvor alle trin forklares i en video
  • Overblik over hvor din passion er
  • I videoen er der ‘kapitler’, så du nemt kan hoppe frem til det relevante sted i øvelsen
  • Du får en udførlig arbejdsbog med alle trin
  • Du kan udføre øvelsen på én gang eller tage den i mindre bidder.

Prisen er kr. 1250,- (+ moms)

Referencer