Foredrag

Alle foredrag er baseret på solid forskning og teori indenfor hjerneforskning og systemteori. Systemteori egner sig godt til, at skabe fællesskab og samtidig udnytte hinandens ressourcer og kompetencer.

Leadinspire Foredrag conversational intelligence

Øg kvaliteten af de daglige samtaler

Med afsæt i hjerneforskningen og værktøjskassen Conversational Intelligence© får du konkrete værktøjer til at skabe bedre dialog i hverdagen. Værktøjerne kan bruges i alle typer af relationer og samtaler.

Leadinspire Foredrag team mastery skab et high performance team

Team Mastery – Skab et high-performance team

Få indblik i de kritiske byggeklodser til at skabe et team der kan skabe ekstraordinære resultater sammen herunder selvstyrende grupper, psykologisk tryghed og meget mere.

Foredrag om mere fokus og færre distraktioner

Mere fokus og færre distraktioner

Vi kigger på den omfangsrige forskning indenfor distraktioner og evnen til at fokusere. Der er dårlige nyehder, men heldigvis er der mange værktøjer, der kan skabe en høj meningsfuld produktivitet.

Leadinspire Foredrag om tilgang til samarbejde

Fremtidens tilgang til samarbejde

Skab resultater sammen med andre på tværs af organisering både inde og udenfor virksomheden. Se de værktøjer, der kan skabe velfungerende selvstyrende grupper

Leadinspire Foredrag om medarbejder motivation

De fem kritiske ingredienser i medarbejdermotivation

Lær de fem kritiske ingredienser til at skabe høj trivsel på jobbet. Du får overblik, rækkefølge og konkrete værktøjer med hjem. Alle deltagere laver også en vurdering af egen trivsel.

Leadinspire Foredrag om Social og følelsesmæssig intelligens

Skab bedre resultater med social- og følelsesmæssig intelligens

Der er 26 adfærdskompetencer indenfor social- og følelsesmæssig intelligens. Du får overblik og indblik i vigtigheden af begreberne og hvordan du kan træne ønsket adfærd.