fbpx

OM

Leadinspire

Mød Tina Gaarn Christensen, den rødhårede Læsøbo med en positiv uimponerethed. Hun er grådig i forhold til at få noget ud af sit liv og sine relationer, hun går efter det ypperste og giver gerne en overflod af opmærksomhed til sine medmennesker. Håndtasken er fuld af lige dele støtte og udfordring og hun spreder generøst begge dele efter behov. Hun får (næsten altid) tingene gjort og har det svært med middelmådighed.

01. INGEN SLIDES, TAK!

Når jeg laver workshops og undervisning, forsøger jeg at undgå PowerPoints. Slideshows kan suge energien ud af deltagerne. I stedet bruger jeg derfor engagerende medier som flipcharts, farvede kort, videoer m.m.

02. Implementering

Jeg laver modeller og værktøjer, der lader akademisk teori komme til live. Men hvad skal du som leder så bruge det til? Inspiration er godt! Men knap så godt, hvis du ikke får det implementeret. Jeg hjælper dig med at beslutte, hvad du skal gøre, når en ny arbejdsuge starter

03. JEG GIVER PLADS TIL ALLE MENNESKER

Jeg giver plads til alle slags mennesker, overbevisninger og meninger. Mit udgangspunkt er, at ingen har mere ret end andre, og det er altid muligt at finde et fælles ståsted.

04. Jeg respekterer din tid

Når jeg udvikler videoer og undervisningsmateriale til dig som leder, forsøger jeg altid at gøre det kort. Du vil sandsynligvis gerne have løsningen hurtigt. Alle mine materialer og videoer udvikles med tanke på, at din tid er en knap ressource

Certificeringer

Jeg er PCC certificeret coach. Det er ICF´s næsthøjeste certificering. ICF står for International Coach Federation og du kan læse mere om organisationen via linket nedenfor. Det betyder blandt andet, at jeg er forpligtet til løbende at dygtiggøre mig, coache, udvikle mig personligt og følge en række etiske principper.

Læs mere om ICF Danmark

Jeg er endvidere certificeret i social- og følelsesmæssig intelligens samt Conversational Intelligence.

FORMÅL

I provide smart people working in complex environments a complete set of building blocks to create a sustainable high-performance team.

Har du spørgsmål, så Send en besked til mig!

6 + 14 =

Tina Christensen