fbpx

Afklar og justér dine værdier

I dette online kursus bliver du guidet igennem en øvelse, der vil hjælpe dig med at afklare dine nuværende værdier og vurdere dem grundigt.

Personlige værdier er ligesom et GPS-system, der hjælper dig med at navigere i de daglige beslutninger. Når man kender og udlever sine værdier, vil man typisk fremstå TYDELIG i sine omgivelser. Tydelighed giver tryghed. Det er en følelse af, at man ved, hvor man har en person. Når man ved det, så kan det være nemmere at være uenig. En værdiafklaring er en essentiel og vigtig proces for de fleste mennesker og der følger altid nogle AHA oplevelser med.

For nogle giver øvelsen anledning til reflektion over ting, der ikke virker så godt og for andre er den en bekræftelse af, at det faktisk går meget godt og at man kan blive endnu mere tydelig og tro imod sig selv.

Eksempel

Hvis du for eksempel har en værdi som passion (i form af arbejde) som nummer 1 i dit værdisæt og måske familie som nummer 2, så vil dine mikrobeslutninger i hverdagen hælde imod passion og arbejde. Der er der jo ikke noget i vejen med. Værdiafklaringen hjælper dig blot med at blive bevist om dette. Så kan du handle derefter.

Du bliver også udfordret på, hvilke værdier, der er i din egen kontrol og om du med fordel kan ‘opkvalificere’ dit værdisæt. Det er meget dynamisk at arbejde med værdier, fordi værdier repræsenterer den person, man gerne vil være og det kan sagtens ændre sig over tid.

Du får adgang til følgende i det online produkt…

  • En værdiafklaring, hvor alle trin forklares i en video
  • Øvelsen tager normalt 3 timer, når den udføres live i en coaching session. Her er alt forklaret, så du kan gøre det selv
  • I videoen er der ‘kapitler’, så du nemt kan hoppe frem til det relevante sted i øvelsen
  • Du får en udførlig arbejdsbog med alle trin
  • Du kan udføre øvelsen på én gang eller tage den i mindre bidder.

 

Prisen er kr. 1250,- (+ moms)

Har du spørgsmål, så Send en besked til mig!

11 + 15 =

Tina Christensen