Knæk koden til nye vaner

Knæk koden til nye vaner med konkrete værktøjer. I dette online kursus får du indsigt og nye strategier til at få nye vaner eller komme af med eksisterende (ikke ønskede) vaner. Videoen giver dig al den indsigt du behøver for at forstå, hvad der skal til for at ændre vaner. I arbejdsbogen får du en lang række strategier, der vil hjælpe dig til enten at få nye vaner eller komme af med gamle vaner, som du ikke ønsker længere. Jeg kommer ikke til at påstå, at det er supernemt at ændre vaner, men jeg ved, at strategierne er baseret på solid forskning og jeg bruger mange af dem selv. Der er mange strategier at vælge imellem, så de passer til dig og din vane. Du vil også kunne opleve, at forskellige vaner, måske skal angribes forskelligt.

Udover den solide værktøjskasse, så har min samarbejdspartner Brian Nielsson lavet en meditation til dette emne. Brian fortæller, hvordan man kan bruge meditation til at ændre vaner og du kan bruge meditationen til at få succes med nye vaner.

 

Du får adgang til følgende i det online produkt…

  • Hvad er en vane og hvilke elementer skal være tilstede, for at man kan ændre en vane med succes?
  • Konkrete strategier til opbygge nye vaner og komme af med gamle vaner
  • Adgang til en meditation, der er udviklet til dette online produkt og som kan hjælpe dig med at ændre vaner. Meditationen er udviklet og udført af Brian Nielsson. Ham kan du læse mere om her https://briannielsson.com/

 

Jeg vil gerne have adgang til det online kursus om NYE VANER + alle de andre produkter

Du kan vælge at købe dette produkt alene og så har du adgang på livstid (min livstid). Du kan også vælge at få adgang til alle produkterne ved at købe adgang til Leadsinspire Academy. Udover alt indholdet, er der mulighed for sparring på konkrete problemstillinger i de løbende Cafémøder (online). Det koster ned til 263 kroner (+ moms) om måneden. Du kan til enhver tid opsige eller pause dit abonnement. Læs mere om Leadinspire Academy Membership her: https://leadinspire.dk/produkter/leadinspire-academy-membership/

Vær opmærksom på, at der ikke er returret på digitale produkter.

Brug knappen nedenfor, hvis du gerne vil købe produktet som et engangskøb og ikke ønsker adgang til alle de andre produkter lige nu.

 

Prisen er kr. 450,- (+ moms)

Har du spørgsmål, så Send en besked til mig!

8 + 9 =

Del denne side

Jeg vil blive superglad, hvis du vil dele denne side med dine allerbedste venner!