God kommunikation og tillidsfulde relationer

I dette kursus får du en række værktøjer til at skabe udøve god kommunikation og skabe tillidsfulde relationer. Dermed vil du nemmere kunne skabe resultater igennem og med andre mennesker. Værktøjerne er universelle for alle typer af mennesker, da de er baseret på hjerneforskning. Kendskabet til værktøjerne vil give dig en god forudsætning for at forstå, hvorfor og hvordan forskellige mennesker kan se forskelligt på ting og hvorfor det er både normalt og helt ok. Det skridt er så, hvordan du kan skabe gode resultater i den daglige kommunikation, selvom man måske ikke ser helt ens på tingene. Værktøjerne virker på arbejde, derhjemme og med svigermor.

Værktøjerne nedenfor kan Du arbejde med resten af livet og ganske små ændringer kan have store effekter.

I dette online produkt får du adgang til følgende 

  • Konklusionsstigen – Hvad sker der i hjernen i det øjeblik vi indgår i samtaler med andre
  • Hjernen og tillid – Forstå, hvordan hjernen læser tillid og mistillid og hvordan du kan øge sandsynligheden for tillid
  • Samtalebarometeret™ – Et værktøj til at vurdere og øge kvaliteten af de daglige samtaler
  • 3 tips til  bedre samtaler – 3 retoriske greb, der kan hjælpe til mere tillid i samtaler
  • TRUST – Modellen – Værktøj til at reducere misforståelser, øge tryghed og skabe mere åbenhed i samtaler.

 

VIGTIGT! Materialet i dette kursus er fra min certificering i Conversational Intelligence©, som er underlagt særlige IP-rettigheder (ophavsret). Dette materiale må IKKE deles med personer, der ikke har købt adgang til materialet. Det gælder både for videoer og arbejdsbog. Det er heller ikke tilladt at undervise andre i materialet uden at være certificeret.

 

Jeg vil gerne have adgang til det online kursus i KOMMUNIKATION + alle de andre produkter

Du kan vælge at købe dette produkt alene og så har du adgang på livstid (min livstid). Du kan også vælge at få adgang til alle produkterne ved at købe adgang til Leadsinspire Academy. Udover alt indholdet, er der mulighed for sparring på konkrete problemstillinger i de løbende Cafémøder (online). Det koster ned til 263 kroner (+ moms) om måneden. Du kan til enhver tid opsige eller pause dit abonnement. Læs mere om Leadinspire Academy Membership her: https://leadinspire.dk/produkter/leadinspire-academy-membership/

Vær opmærksom på, at der ikke er returret på digitale produkter.

Brug knappen nedenfor, hvis du gerne vil købe produktet som et engangskøb og ikke ønsker adgang til alle de andre produkter lige nu.

 

Prisen er kr. 750,- (+ moms)

Har du spørgsmål, så Send en besked til mig!

12 + 1 =

Del denne side

Jeg vil blive superglad, hvis du vil dele denne side med dine allerbedste venner!