Kommunikation

Leadinspire academy Kommunikation kursus billede

God kommunikation og tillidsfulde relationer

I dette kursus får du en række værktøjer til at skabe god kommunikation og tillidsfulde relationer. Dermed vil du nemmere kunne skabe resultater igennem og med andre mennesker. Værktøjerne er universelle for alle typer af mennesker og med afsæt i hjerneforskning.

Hvad får du?

Kendskabet til værktøjerne vil give dig en god forudsætning for at forstå, hvorfor og hvordan forskellige mennesker kan se forskelligt på ting og hvorfor det er normalt. Du  vil også lære, hvordan du kan bygge bro imellem forskellige perspektiver og dermed skabe gode resultater via den daglige kommunikation. Værktøjerne virker i alle typer af relationer, på arbejde og  derhjemme.
Du vil typisk opleve, at små ændringer i sproget kan skabe store forandringer i samtaler.

I dette onlinekursus får du adgang til følgende:

  • Konklusionsstigen – Hvad sker der i hjernen når vi indgår i samtaler med andre
  • Hjernen og tillid – Forstå, hvordan hjernen læser tillid og mistillid og hvordan du kan øge sandsynligheden for tillid
  • Samtalebarometeret™ – Et værktøj til at vurdere og øge kvaliteten af de daglige samtaler
  • 3 tips til  bedre samtaler – 3 retoriske greb, der kan hjælpe til mere tillid i samtaler
  • TRUST – Modellen – Værktøj til at reducere misforståelser, øge tryghed og skabe mere åbenhed i samtaler.

VIGTIGT! Materialet i dette kursus er fra min certificering i Conversational Intelligence©, som er underlagt særlige IP-rettigheder (ophavsret). Dette materiale må IKKE deles med personer, der ikke har købt adgang til materialet. Det gælder både for videoer og arbejdsbog. Det er heller ikke tilladt at undervise andre i materialet uden at være certificeret.

Prisen er kr. 1450,- (+ moms)

Referencer