Forandring

Leadinspire academy forandring online kursus

Forandringsledelse gjort simpelt

I dette online kursus får du en simpel model til at arbejde med forandring i hverdagen. Forandring er en del af alles hverdag og systemteorien kommer med et meget brugbart og tilgængeligt bud på, hvad der sker med os mennesker, når vi er i forandring. I dette kursus får du adgang til en model til forandringsledelse af dig selv og andre. Når du lærer modellen af kende, vil du nemt kunne se og hjælpe dig selv nemmere igennem forandring. Modellen hjælper dig til at se mennesket i forandringen og bruge den information positivt, der ligger til grund for en mulig modstand imod forandring

Hvad får du?

Forandring i denne model betragtes som en tilstand, hvor vi som mennesker typisk udøver en særlig type adfærd, der ikke altid virker produktiv. Men i stedet for at betrage det som noget negativt, kan man med fordel bruge denne opmærksomhed til at afdække forandringens karakter, den oplevede størrelse og meget mere. Modellen og værktøjerne egner sig særlig godt til teams. Modellen vil hjælpe dig til at være godt forberedt, når der er forandring på vej og til at imødekomme de udfordringer, der vil opstå.

Modellen er virkelig tilgængelig og måske vil du tænke: ‘Er det bare det?’  Og svaret på dette er både ja og nej. Jeg mener ikke, at man kan proppe alting (mennesker og opgaver) ind i én model og så få svaret på det hele, men jeg ved, at denne model er særdeles effektiv til at klarlægge menneskers bekymringer og begejstring for noget. Du kan bruge modellen til at sætte ord på fremtiden og alt det, den bringer med sig. Denne viden kan du så bruge til gøre forandringen så gnidningsfri som muligt.

Du får adgang til følgende i det online kursus:

  • Hvad er forandring?
  • Hvorfor er klassiske forandringsmodeller ikke særlig effektive?
  • Hvordan du kan arbejde med forandring på individ og teamniveau på en simpel måde
  • Dialogværktøj til at hjælpe dig selv, et team eller en organisation mere gnidningsfrit igennem forandring

Du kan bruge modellen ‘aktivt’ i et team, hvor man er tydelig omkring modellen og dens elementer, men du kan også bruge den ‘passivt’ som et mindset, der giver dig en god forståelse af forandring hos dig selv og andre. Modellen kan altså bruges i dine relationer uden at den anden part kender modellen. Du bliver præsenteret for en forandringsmodel fra systemteorien, der kan anvendes til individuelle forandringe og forandringer i grupper.

Prisen er kr. 1250,- (+ moms)

Referencer