fbpx

Simpel model til forandringsledelse

I dette online kursus får du en simpel model til at arbejde med forandring i hverdagen. Forandring er en del af alles hverdag og systemteorien kommer med et meget brugbart og tilgængeligt bud på, hvad der sker med os mennesker, når vi er i forandring. I dette kursus får du adgang til en meget simpel model til forandringsledelse af dig selv og andre. Når du lærer modellen af kende, vil du nemt kunne se og hjælpe dig selv nemmere igennem forandring. Og nej, det handler ikke om at overkomme modstand imod forandring, men at bruge den information, der findes i forandringen aktivt. Modellen du præsenteres for er IKKE en proces, da man i idag vil hævde, at det er en gammeldags måde at se på forandring. Forandring kan i stedet betragtes som en tilstand, hvor vi som mennesker typisk udøver en særlig type adfærd, der ikke altid virker produktiv. Men i stedet for at betrage det som noget negativt, kan man med fordel bruge denne opmærksomhed til at afdække forandringens karakter, den oplevede størrelse og meget mere. Modellen og værktøjerne egner sig særligt godt til teams. Modellen vil hjælpe dig til at være godt forberedt, når der er forandring på vej og til at imødekomme de udfordringer, der vil opstå.

Modellen er virkelig tilgængelig og måske vil du tænke: ‘Er det bare det?’  Og svaret på dette er både ja og nej. Jeg mener ikke, at man kan proppe alting (mennesker og opgaver) ind i én model og så få svaret på det hele, men jeg ved, at denne model er særdeles effektiv til at klarlægge menneskers bekymringer og begejstring for noget. Du kan bruge modellen til at sætte ord på fremtiden og alt det, den bringer med sig. Denne viden kan du så bruge til gøre forandringen så gnidningsfri som muligt. Det får du også et dialogværk til at håndtere.   

 

Du får adgang til følgende i det online produkt…

  • Hvad er forandring?
  • Hvorfor er klassiske forandringsmodeller ikke særlig effektive
  • Hvordan du kan arbejde med forandring på individ og teamniveau på en simpel måde
  • Dialogværktøj til at hjælpe dig selv, et team eller en organisation mere gnidningsfrit igennem forandring
  • Du kan bruge modellen ‘aktivt’ i et team, hvor man er tydelig omkring modellen og dens elementer, men du kan også bruge den ‘passivt’ som et mindset, der giver dig en god forståelse af forandring hos dig selv og andre. Du bliver præsenteret for en forandringsmodel fra systemteorien. Det vil sige, at den har fokus på, hvad der sker i grupper af mennesker

 

Prisen er kr. 1250,- (+ moms)

Har du spørgsmål, så Send en besked til mig!

8 + 7 =

Tina Christensen