Gratis Downloads

Jeg synes alle skal have adgang til viden, uden at det koster penge. Derfor har jeg udarbejdet nogle spændende kurser og guides, som kun koster en e-mail!

Guide: Team Mastery – Skab et high performance team

gratis download team mastery

Hvis du er klar til at gå i gang med at udvikle dit team, så er her, hvad du har brug for, for at komme i gang. Jeg har taget ansvar for at rækkefølgen af aktiviteterne er ‘den rigtige’. Du bliver guidet igennem hele processen inklusive hvordan du følger op og får værktøjerne integreret i hverdagen.

Masterclass: Ekstraordinært lederskab

gratis download team mastery Masterclass

Denne masterclass er for dig, der allerede er en dygtig leder, men gerne vil tage dit lederskab til det næste niveau. Du bliver præsenteret for De 7 Nøgler til Ekstraordinært Lederskab, som vil hjælpe dig til at få overblik over, hvordan det står til hos dig med dit lederskab.

Fra frustration til samarbejde

gratis download fra frustration til samarbejde

I dette 5 lektioners kursus får du en række værktøjer til at forbedre relationen til mennesker, der frustrerer dig. Længere nede kan du læse mere om indholdet i de 5 lektioner.

Checkliste til motivation

Gratis download checkliste til motivation

Du får et simpelt overblik over de 5 trin, du bør være opmærksom på i relation til medarbejdermotivation. Motivations-checklisten er et effektivt redskab til at vurdere din egen og dine medarbejderes motivation.