Checklisten til Motivation

Gratis værktøj til at vurdere din egen og dine medarbejderes motivation

  • Du får et simpelt overblik over de 5 trin, du bør være opmærksom på i relation til medarbejdermotivation.
  • Motivations-checklisten er et effektivt redskab til at vurdere din egen og dine medarbejderes motivation.
  • Du eller dine medarbejdere kan udfylde checklisten, så I kan se, hvor, der eventuelt bør sættes ind.
  • Checklisten, og alt mit arbejde har i øvrigt afsæt i seriøse teorier, der blandt andet er baseret på hjerneforskning
  • Du tilmeldes automatisk Leadinspire nyhedsbrev. Det kan du til enhver tid afmelde igen.
Checkliste til motivation forside

Om Tina

Billede af Tina Christensen Leadinspire

Mit navn er Tina Gaarn Christensen og jeg er indehaver af Leadinspire, hvor jeg hjælper dygtige mennesker med at skabe high-performance teams. Jeg bruger viden om hjernen som afsæt til at forstå, hvorfor det ikke altid er så nemt at indgå i relationer, som man kunne ønske. Når man kender nogen af hjernens udfordringer, kan man vende dem til fordele og blive rigtig god til at indgå i relationer.

Efter mere end 1000 timers direkte arbejde med mine kunder kombineret med, at jeg selv har modtaget mere end 500 timers undervisning i hjerneforskning, tillid og adfærd, så er jeg superglad og stolt over at kunne tilbyde dig nogle af de værktøjer, som jeg dagligt bruger med mine kunder.

Tina Gaarn Christensen