Masterclass: De 7 Nøgler til Ekstraordinært Lederskab

 

Lær de 7 nøgler og vurdér dit eget lederskab

 

Indhold i masterclass

I denne gratis masterclass bliver du præsenteret for De 7 Nøgler til Ekstraordinært Lederskab, som vil hjælpe dig til at få overblik over, hvordan det står til hos dig med dit lederskab. Du modtager også en mail med link til masterclass, så du kan se den, når det passer dig.

Du får et spørgeskema, som du kan udfylde undervejs, så du har overblik over dit lederskab, når du er færdig med videoen. Spørgeskemaet kan downloades, når du har tilmeldt dig.

Denne masterclass er for dig, der allerede er en dygtig leder, men gerne vil tage dit lederskab til det næste niveau. Det jeg kalder ekstraordinært lederskab.

Èn af mine største kompetencer er at hjælpe ledere og teams til overblik. Der er 1000 ting man kan, og måske føler at man bør, fokusere på. Men hvilken ENE kompetence, bør DU som leder fokusere på LIGE NU? Det får du svaret på i denne masterclass.

Om Tina

Mit navn er Tina Gaarn Christensen og jeg er indehaver af Leadinspire, hvor jeg hjælper dygtige mennesker med at skabe high-performance teams. Jeg bruger viden om hjernen som afsæt til at forstå, hvorfor det ikke altid er så nemt at indgå i relationer, som man kunne ønske. Når man kender nogen af hjernens udfordringer, kan man vende dem til fordele og blive rigtig god til at indgå i relationer.

Efter mere en 1000 timers direkte arbejde med mine kunder kombineret med, at jeg selv har modtaget mere end 500 timers undervisning i hjerneforskning, tillid og adfærd, så er jeg superglad og stolt over at kunne tilbyde dig et online kursus med nogle af de værktøjer, som jeg dagligt bruger med mine kunder.

Tina Gaarn Christensen