Øget motivation, trivsel og arbejdsglæde på jobbet.

 
Det er faktisk muligt at få konkrete værktøjer til øget motivation, trivsel og arbejdsglæde på jobbet. Hvis du gerne vil sikre, at du som minimum ved, om du selv og dine medarbejdere trives på jobbet, så får du i dette online produkt en grundig og tydelig beskrivelse af motivation. Derudover får du en lang række værktøjer til at afdække og øge motivationen. Det er ikke så vigtigt om vi kalder det motivation, trivsel eller arbejdsglæde, men i dette online produkt får du overblikket over emnet baseret på solid forskning og du får meget konkrete værktøjer til at afdække og øge trivsel og arbejdsglæde, som du nemt kan integrere i hverdagen. Når du forstår, hvilke elementer, der er kritiske for at være motiveret i sit arbejde, så er det også nemmere for dig blive motiveret selv og ikke mindst hjælpe andre til det.
 
 
 
 

I denne online produkt vil du få adgang til følgende

 • Hvilke elementer skal være tilstede før en medarbejder er motiveret til at arbejde passioneret og effektivt.
 • Spørgeramme til at afdække motivation hos dig selv og dine medarbejdere
 • En række værktøjer til at øge motivationen hos dig selv og dine medarbejdere herunder….
  • Afdække formål i teams
  • Lave adfærdskodeks for teams,
  • Arbejde med anerkendelse, feedback og læringskultur
  • Øge tid og rum til kreativitet i hverdagen
 • Det hele er pakket in i RUMREJSEN, som et billede på, hvad der skal til for at sende dig selv eller dine medarbejdere på en succesfuld rejse ud i rummet.

 

Du kan faktisk smugkigge lidt på de 5 trin i RUMREJSEN i dette blog-indlæg https://leadinspire.dk/motivation/

 

Jeg vil gerne have adgang til det online kursus om MOTIVATION + alle de andre produkter

Du kan vælge at købe dette produkt alene og så har du adgang på livstid (min livstid). Du kan også vælge at få adgang til alle produkterne ved at købe adgang til Leadsinspire Academy. Udover alt indholdet, er der mulighed for sparring på konkrete problemstillinger i de løbende Cafémøder (online). Det koster ned til 263 kroner (+ moms) om måneden. Du kan til enhver tid opsige eller pause dit abonnement. Læs mere om Leadinspire Academy Membership her: https://leadinspire.dk/produkter/leadinspire-academy-membership/

Vær opmærksom på, at der ikke er returret på digitale produkter.

Brug knappen nedenfor, hvis du gerne vil købe produktet som et engangskøb og ikke ønsker adgang til alle de andre produkter lige nu.

 

Prisen er kr. 750,- (+ moms)

Har du spørgsmål, så Send en besked til mig!

9 + 8 =

Del denne side

Jeg vil blive superglad, hvis du vil dele denne side med dine allerbedste venner!