Færre distraktioner og mere fokus

Kunne du godt tænke dig at få mere fra hånden på kortere tid? Ved at kigge på, hvad der nogen gange ‘stjæler’ vores fokus og skaber distraktioner, kan du med små ændringer skabe mere tid til det du gerne vil. 

I dette online kursus får du…..

  • En grundlæggende forståelse for, hvordan hjernen håndterer distraktioner, både interne (tanker og spekulationer) og eksterne (forstyrrelser, møder, telefon mm.)
  • En lang række strategier til at mindske distraktioner. Du kan vælge den eller de strategier, som passer bedst til dig lige nu og så kan du vælge nye senere.
  • Baggrunden for materialet præsenteres i en video og du får en udførlig arbejdsbog med de mange strategier.

 

Mange af strategierne kan udføres sammen med dit team. Hvis du er interesseret i at dine kollegaer får adgang til materialet, så skriv til support@leadinspire.dk, så finder vi en god pris.

Jeg vil gerne have adgang til det online kursus om DISTRAKTIONER + alle de andre produkter

Du kan vælge at købe dette produkt alene og så har du adgang på livstid (min livstid). Du kan også vælge at få adgang til alle produkterne ved at købe adgang til Leadsinspire Academy. Udover alt indholdet, er der mulighed for sparring på konkrete problemstillinger i de løbende Cafémøder (online). Det koster ned til 263 kroner (+ moms) om måneden. Du kan til enhver tid opsige eller pause dit abonnement. Læs mere om Leadinspire Academy Membership her: https://leadinspire.dk/produkter/leadinspire-academy-membership/

Vær opmærksom på, at der ikke er returret på digitale produkter.

Brug knappen nedenfor, hvis du gerne vil købe produktet som et engangskøb og ikke ønsker adgang til alle de andre produkter lige nu.

Prisen er kr. 450,- (+ moms)

Har du spørgsmål, så Send en besked til mig!

6 + 14 =

Del denne side

Jeg vil blive superglad, hvis du vil dele denne side med dine allerbedste venner!